• img info@visafslagelburg.nl
  • img 0525-684595

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumyert et eirmod tempor invidunt ut labore et ert dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et cer justo duo dolores et berr ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor.

Volg ons op

Trouwen

Video afspelen

Visafslag officiële trouwlocatie Gemeente Elburg

Vanaf mei 2017 is de voormalige Visafslag aan de Havenkade een officiële trouwlocatie van de Gemeente Elburg. Voor ‘de liefhebbers’ is het hierdoor mogelijk om de voltrekking van hun burgerlijk huwelijk in ons kleine museum te laten plaatsvinden. De (buitengewoon) ambtenaar van de Gemeente Elburg komt dan naar de Visafslag om het huwelijk te voltrekken.

Wanneer geliefden de Visafslag als trouwlocatie op het oog hebben, is het belangrijk de aanvraag hiervoor in te dienen bij de Gemeente Elburg (0525-688688). Op de website www.elburg.nl vindt u meer informatie hierover. Ook kunt u contact opnemen met de Visafslag via info@visafslagelburg.nl, om te overleggen welke wensen u hebt en welke mogelijkheden wij bieden.