ajax loader

Familie en vrienden wachten Gerjan op in de Kloostertuin.

 

Burgemeester Jan Nathan Roozendaal spreekt de mensen toe.

 

Op Koningsdag 2018 heeft burgemeester Jan Nathan Rozendaal van de gemeente Elburg twee jeugdlintjes uitgereikt. Tijdens de receptie in de Kloostertuin hebben Jelmer Roskam (16 jaar) en Gerjan Ruijter (17 jaar) het jeugdlintje en een bijbehorende oorkonde in ontvangst mogen nemen. De jongens waren naar de Kloostertuin geloodst zonder te weten dat zij in het zonnetje gezet zouden worden.

Gerda Ruijter, trotse moeder van Gerjan, staat klaar met haar fototoestel.

 

Geniet-momentje van Gerjan: hij had ‘em niet aan zien komen!

 

Het jeugdlintje is symbool van waardering, dat gegeven wordt aan jongeren onder de 19 jaar die zich van harte hebben ingezet met vrijwilligerswerk binnen de gemeente. Naast de uitreiking van de jeugdlintjes werd Evy van Olst (11 jaar) benoemd tot jeugdburgemeester.

Gerjan Ruijter, Jelmer Roskam, de burgemeester en Evy van Olst.

 

Gerjan Ruijter is al enkele jaren actief als suppoost en veilingmeester van Museum Visafslag Elburg. Ook is hij vrijwilliger in Museum Elburg, waar hij helpt bij de kinderfeestjes in het museum. Ook zet hij zich al enkele jaren in voor Zeemanskoor Kop van ’t Ende als zanger en als geluidstechnicus. Reden te meer om hem voor te dragen voor het jeugdlintje.

Gerjan omringd door zijn trotse vader en moeder.

 

Gesierd met oorkonde en bloemen en medaille.

 

Museum Visafslag Elburg feliciteert Gerjan Ruijter met deze eervolle waardering en hoopt dat Gerjan nog lang en bovenal met veel plezier zijn vrijwilligerswerk voortzet. Gerjans inzet op de verschillende fronten binnen de gemeente is een voorbeeld voor velen.