ajax loader

In deze bijzondere tijd, waarbij alles en iedereen op slot zit, gebeurt er soms ook weleens iets onverwachts. Zo kreeg de Visafslag, die normaal gesproken in deze tijd van het jaar haar deuren gesloten heeft voor het publiek, vanmiddag toch een bijzondere bezoeker aan haar poort.

Boaz (1 jaar) bracht samen met zijn persoonlijke fotograaf een flitsbezoek aan ons kleine museum, waarbij hij de bijzondere gelegenheid kreeg om zich in de verschillende rollen te verplaatsen die met de Visafslag te maken hebben.

Zo mocht hij zich uitleven als een vis in de ton op de weegschaal, als een vissersknaapje dat reikhalzend in de kostmand kijkt of er nog iets te bikken valt, en als een ware directeur-keurmeester die zich verschanst achter het daarvoor bestemde bureau.

Nadat de olijke jongeman zijn goedkeuring had laten blijken, mocht hij weer voorop de fiets mee naar huis. Hopelijk volgen er in het aankomende seizoen nog vele bezoekjes van jeugdigen, die op de een of andere manier al dan niet verbonden zijn aan de Visafslag. Jong geleerd, is oud gedaan.